Bali Hajnal | Szalonunkról
7347
page,page-id-7347,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Szalonunkról

Bali Hajnal Szépségszalon

Egy hely, ahol a szépségről szól minden!

Szalonunk minden szolgáltatásával, arra törekszünk, hogy Vendégeink számára a legjobb minőségű termékeket, legmagasabb szintű szolgáltatásokat és kényelmet biztosítsuk. Fodrászatunk, JOICO referencia szalon, ezáltal a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal kényeztetjük Önt, a legmagasabb szakmai tudással. Modern és kímélő technikánkkal akár egy óra alatt a kívánt hosszúságra növeljük és dúsítjuk haját. Honlapunk segítségével fedezze fel szolgáltatásainkat és látogasson el hozzánk, hogy személyesen is megismerje üzletünk szolgáltatásait.

Kozmetikánk a legmodernebb termékekkel, gépekkel személyre szabott kozmetikai alapkezeléseket biztosít Önnek, de ezen felül többek közt 14 specifikus arckezelést is ajánlunk.  A zselé és porcelán alapanyagokból készült műkörmeink csodálatosak, és tartósak, Gél és Shell lakk technikák is a rendelkezésére állnak üzletünkben.  Manikűr közben, már készülhet a frizurája is. Keleties hangulatban zajló pedikűrszolgáltatásunk frissítő lábmasszással együtt pihenteti és teljességgel ellazítja Önt. Ugyanakkor talpmasszázsra és gyógypedikűrre is lehetőség van.

2682

napja nyitottunk

10824

vendéget szolgáltunk ki

892

törzsvendégünk van

14

szakképzett munkatársunk várja

“Válassz olyan munkát, amit szeretsz és az életedben egy napot sem kell dolgoznod.” (Konfucius)

Ha jobban belegondolok, nagyon szerencsés vagyok… Már nagyon régóta azt a munkát csinálhatom, amit szeretek, amit mindig is akartam! Kislány koromban is fodrász akartam lenni, és most, oly sok évtizeddel e szép gyermeki korszak után, most is fodrász vagyok. Ezért hálával tartozom a sorsnak, az már bizonyos…

Egyébként nagyon messziről indultam. Egy somogyi kis faluban nevelkedve vettem a bátorságot, hogy fodrász szakmát tanuljak. Ez abban az időben, azon a helyen nem kis lemondással és kitartással járt. Ha visszagondolok azokra a jeges hajnalokra, mikor kilométereket gyalogoltam a távolsági busz megállójáig, hogy a 6 órás műszak kezdésre beérjek a mester városi üzletébe… nos, azok az idők valóban kemények voltak. De a szakmát megtanultam, a kemény munkát megszoktam, és ennek eredményeként, a vidéki kisvárosban a 80-as évek elején már volt egy kis saját üzletem.

Dolgoztam, tanultam és hamarosan mestervizsgát tettem. Aztán az élet messzire sodort attól a kisvárostól. Budapest lett az otthonom és örömmel láttam, hogy aki pontosan, szakmailag a legmagasabb szinten dolgozik, annak itt a nagyvárosban is van munka. Próbáltam mások szalonjában, mások vezetése alatt dolgozni, de egy sem tükrözte teljességében azt a felfogást, azt a vendéglátást és szakmai munkát, amit én elképzelek, hogy a vendégnek meg kell kapnia egy szalonban.

Aztán 2009-ben megnyitottam a Bali Hajnal Szalont a belvárosban, ahol megvalósíthattam elképzeléseimet, de én nem változtam: maradtam, aki voltam, egy fodrász.

A szalon a nevemet viseli és ez nem véletlen: szándékosan a saját nevemmel akartam megüzenni az érdeklődőknek, hogy a Bali Hajnal Szalon nem egy „üzem” ahol futószalagon tömegeket szolgálnak ki. Nem egy átlagos üzlet, ami ma van, aztán holnap talán nincs… A Bali Hajnal Szalon hiteles és stabil, komplex szolgáltatást és minőségi munkát ad ki a kezéből, ezekre garanciát vállal, és mindezt olyan kellemes körülmények között, ahol a vendégek szeretnek csak úgy „lenni” is. Minden munkatársunk kicsit különböző stílusban dolgozik, különböző korosztályokat szolgál ki, azonban a minőséget, a vendégek szeretetét, a szalon belső harmóniáját magam felügyelem, a saját nevemmel garantálom.

Az idő engem és ezt a felfogást igazolta: túléltük a gazdasági válság legnehezebb éveit, 15 fős stábunk legnagyobb része a nyitás óta velünk dolgozik, és nagyon sok elégedett vendégünk van mai is.

balihajnal_profil

Remélem, egy napon Önt is, kedves érdeklődő olvasó, a vendégeink közt köszönthetjük. Keressen engem személyesen, és megtaláljuk az Önnek a legmegfelelőbb kiszolgálást üzletünkben.

Köszönettel:

Bali Hajnal Györgyi

Szalon tulajdonos

Nálunk minden a Szépségről szól! Gyere és Szépülj nálunk!