Bali Hajnal | Manikűr-Pedikűr
7346
page,page-id-7346,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Manikűr-Pedikűr

Kéz és lábápolás mesterfokon!

Újdonság GÉL-LAK! Zimány Linda ajánlásával.

 

Rendszerint nem tudatosul bennünk,hogy a kezünk testünk egyik leginkább látható része,így sokat elárul rólunk. Mivel fontos eszköze az önkifejezésnek is, így beszélgetés,tárgyalás,előadás közben gyakran kerül a figyelem központjába,ezért nagyon fontos,hogy mindig ápolt legyen.

.

A szépen ápolt kéz és köröm a nőiesség,a jól ápoltság szimbóluma. Az igényes nő nem csak ruhájára, frizurájára, sminkjére ügyel,hanem hangsúlyt fektet arra is,hogy kezei,körmei szépek legyenek.

.

Alapvetően kétféle műköröm létezik,zselés és porcelán. Szalonunkban mindkettő megtalálható,mindenki kedvére válogathat a szebbnél szebb színek,minták és formák között.

1
Voeten

Lábunk ápolása nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos.

.

Nyáron a lábunk szabad, szinte meztelen, télen pedig szorosan bezárt. Mindkét időszakban, ápolásuk rendkívül fontos. Gyógyászati szempontból a lábaknál a vérellátás ingadozása, valamint a fertőzésveszélyek következtében, gyakori probléma, a lábak illetve körmök gombásodása.

.

A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek.

.

A tápláló hatóanyagok, mint például a paraffin és egyéb vitaminos készítmények teljesen megváltoztatják a bőr állapotát. A lábápolás egyik elengedhetetlen része, egy jó talpmasszázs, mely nem csak lábaink felfrissülését szolgálja, hanem a talpban elhelyezkedő kis erek, idegvégződések segítségével bizonyos szervi problémák kialakulása is megelőzhető. Továbbá lábunk egészségének megőrzése érdekében SPA kezelések, tápláló pakolások és maszkok alkalmazása is gyógyászati és esztétikai szempontból is célra vezetőek.

Árakkal és időpont egyeztetéssel kapcsoltban kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Képek
Rólunk mondták

""Itt minden puha, illatos és kellemes. Olyan csacsogós, női energiás a környezet és rendszerint többet is kapok, mint amit elvárhatok. Nem csak a kezem szépül meg, a lelkem is feltöltődik...""

Pokorny Lia

"Figyelmes, családias a légkör, a szolgáltatás magas szintű, így hűséges vagyok…"

Udvaros Dorottya

"Évek óta a Bali Hajnal Szalonba járok, mert itt mindig tudják mire van szükségem. Kedvesek és nagyon értik a dolgukat. Ha tehetném hetente elmennék hozzájuk szépítkezni, mert minden alkalom után boldognak és szépnek érzem magam!"

Horvát Réka

Nálunk minden a Szépségről szól! Gyere és Szépülj nálunk!