Bali Hajnal | Fodrászat
7314
page,page-id-7314,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Fodrászat

Gyere el hozzánk és újjávarázsoljuk frizurádat!

Hajújraépítés – K-Pak Hair Repair System

.

Ez a szalon-exkluzív kezelés tartalmazza a legtisztább és leghatékonyabb hatóanyagokat, amelyeket összefoglalóan ” K-Pak”-nak nevezünk. Ez a kezelés a első és leghatékonyabb haj újraépítő kezelése. A legtöbb hatóanyagot szállítja a legcsekélyebb idő alatt a sérült haj különböző részeibe.

.

  • Újraépíti a sérüléseket a haj minden részében, a kutikulától a velőállományig
  • Visszaadja a haj erejét és rugalmasságát
  • Feltölti a hajat nedvességgel
  • Lezárja a kutikulát, hogy annak felülete sima és fényes legyen

.

A végeredmény? Egészséges, fényes, erős, kezelhetőbb haj, ami alaposan feltöltött, ellenállóbb és pazar külsőt kölcsönöz.

14
cabello-planchado-2669

Hajhosszabbítás Easy Hair (hüvelyes) technikával.

.

A hüvelyes hajhosszabbítás a legkényelmesebb,legtermészetesebb és legkímélőbb módszer jelenleg a hajhosszabbító technológiák között. Egyáltalán nem roncsolja a saját hajat és az illesztés sem látszik. Tincses hajhosszabbítás melynél a póthaj egy speciális fogó segítségével kerül fel a hajra. A hüvely annyira apró és vékony,hogy semmilyen kitüremkedést nem okoz,így teljesen természetesnek látszik.

.

A speciális fogó kíméletes felrakást és leszedést biztosít. Hatalmas előnyt jelent,hogy a hajhosszabbítás után 4 hónapon át fent maradhat a póthaj,anélkül hogy az károsodna,vagy esztétikailag ne lenne megfelelő.

bgPic1g

Feltöltés alatt…

Feltöltés alatt…

bgPic1

Árakkal és időpont egyeztetéssel kapcsoltban kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Képek
Rólunk mondták

""Itt minden puha, illatos és kellemes. Olyan csacsogós, női energiás a környezet és rendszerint többet is kapok, mint amit elvárhatok. Nem csak a kezem szépül meg, a lelkem is feltöltődik...""

Pokorny Lia

"Figyelmes, családias a légkör, a szolgáltatás magas szintű, így hűséges vagyok…"

Udvaros Dorottya

"Évek óta a Bali Hajnal Szalonba járok, mert itt mindig tudják mire van szükségem. Kedvesek és nagyon értik a dolgukat. Ha tehetném hetente elmennék hozzájuk szépítkezni, mert minden alkalom után boldognak és szépnek érzem magam!"

Horvát Réka

Nálunk minden a Szépségről szól! Gyere és Szépülj nálunk!