Bali Hajnal | Újdonság
7624
page,page-id-7624,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 

Újdonság

Joico Styler a Bali Hajnal Szalonban!

Az utolsó negyedév egyik legérdekesebb és talán legjobban várt JOICO csodája már megérkezett szalonunkba is!

Ez nem más, mint az új JOICO Styler hajvasaló, amely amellett, hogy aktívan regenerálja és védi a hajszál szerkezetét, finoman, de annál tartósabban formázza is azt.

A titok pedig nem más, mint a speciális hajújraépítő folyadék, a JOICO K-Pak Vapor Fuel.

Nincs más dolgunk, mint a haj formázása előtt ezt a folyadékot a hajvasló tartályába önteni, és ahogy a hajvasaló felmelegszik, gőz szabadul fel, ezáltal mélyen átjárja a hajat tápláló összetevőivel.

A hajszál szerkezetét más professzionális hajvasalókkal szemben, minden esetben javítja és védi a káros hatásoktól. Az eredmény pedig, rendkívül puha, fényes haj, amely valóban egészségesebb és erősebb, mint korábban.

joico-styler-500

Formázás és védelem egyben! Egy valóra vált álom!

Szépülj velünk a Bali Hajnal Szalonban! Időpontért hívd Hajnit a 20/9-132-963-as számon!

Képek
Rólunk mondták

""Itt minden puha, illatos és kellemes. Olyan csacsogós, női energiás a környezet és rendszerint többet is kapok, mint amit elvárhatok. Nem csak a kezem szépül meg, a lelkem is feltöltődik...""

Pokorny Lia

"Figyelmes, családias a légkör, a szolgáltatás magas szintű, így hűséges vagyok…"

Udvaros Dorottya

"Évek óta a Bali Hajnal Szalonba járok, mert itt mindig tudják mire van szükségem. Kedvesek és nagyon értik a dolgukat. Ha tehetném hetente elmennék hozzájuk szépítkezni, mert minden alkalom után boldognak és szépnek érzem magam!"

Horvát Réka

Nálunk minden a Szépségről szól! Gyere és Szépülj nálunk!